Jeugclub de Wegwijzer

”Als de jeugd de toekomst heeft en zelfs de toekomst van de kerk, dan is het de moeite waard daar ‘werk’ van te maken”

Elk kind en iedere jongere weet zich door God geliefd dat is ons verlangen. In het jeugdwerk proberen we daar o.a. vorm aan te geven door middel van de jeugdclub. We verwelkomen de kinderen tussen de 9-14 jaar eens in de twee weken op donderdag, van 19-20 uur in de kerk. We praten met elkaar over de kerk, de bijbel en geloof. We spelen een spel, knutselen of gaan een activiteit buiten de deur doen. Jaarlijks sluiten we af met het kamp. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

Thema voor het komende seizoen is HELDEN. Iedereen heeft wel zijn favoriete Bijbelse held of voorbeeld. Inspirerende mensen met een bijzonder verhaal. Mensen die iets hebben betekend of zich ergens voor hebben ingezet. De bijbel staat vol met heldenverhalen.
Gideon die als bang jongetje uitgroeide tot volksheld, Stefanus die met de dood in de ogen standvastig bleef geloven of Koningin Esther die voorkwam dat er duizenden joden vervolgd en vermoord werden. Wie is jou (super) held?

De clubplanning zie je hieronder. Soms organiseren we een bijzondere activiteit, hier ontvang je vanzelf meer info over. De startavond is op donderdag 14 september, om 19 uur zijn jullie welkom. We gaan deze avond een ´power’ coctail maken en een spel doen waar je lef en kracht voor nodig hebt. Tot dan!

Heb je vragen, opmerkingen of ideeen? Laat het ons weten:

Activiteiten: download hier de nieuwsbrief met het programma.

14 (startavond) en 28 september

• 12 en 26 oktober