Jeugclub de Wegwijzer

”Als de jeugd de toekomst heeft en zelfs de toekomst van de kerk, dan is het de moeite waard daar ‘werk’ van te maken”

De jeugdclub start weer in sept

De zomer is ingezet de vakantie staat voor de deur! Voor de meesten volgt na de zomer een nieuwe, spannende start van een nieuwe schoolperiode. Heel veel succes alvast! De jeugdclub gaat ook een beetje veranderen. Er komen nieuwe kinderen bij van de GKv Duiven/Velp waardoor de groep in tweeën gaat. We krijgen een groep van 8-11 jaar en een 12+ groep (kinderen vanaf het voortgezet onderwijs). We praten met elkaar over de kerk, de bijbel het geloof en we doen leuke activiteiten. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom!

Leiding

Jaco en Marleen zijn de nieuwe leiding van de 8-11 jarigen. Zij hebben beide ervaring in het jeugdwerk. Erik en Natasja hebben de jeugdclub opgestart in jan 2017 binnen de Ooipoortkerk en zullen de 12+ groep gaan leiden.

Clubtijden

8-11 jaar: vrijdagavond van 18:45-19.45 uur (door Jaco & Marleen, Natasja zal de eerste weken ook aansluiten)

12+: donderdagavond van 19.00-20.00 uur (door Erik & Natasja)

Kick-off

We zien jullie graag op de startavond donderdag 6 september 2018 voor de 12+ groep en vrijdag 7 september voor de 8-11 jarigen waar we op een gezellige manier elkaar gaan leren kennen.

Welke extra activiteiten

• Filmavond
  • Bowlen
  • Schaatsen
  • Koken voor anderen
  • Nacht zonder dak (voor de 12+ groep)
  • Kamp

Over deze activiteiten worden de kinderen t.z.t. geïnformeerd.

Hier vinden jullie de planning voor het volgende jaar.

Nieuwsbrief en planning

Vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het ons weten!

Jacco, Erik en Natasja

23 sep 9.30 ds. A. van Os