Kerkdiensten

Iedere zondagochtend is er om 10.00 uur een eredienst. In verband met de maatregelen rond het coronavirus is het kerkgebouw slechts voor een beperkt aantal personen toegankelijk en is er geen crèche voor de kinderen. Wilt u een dienst bijwonen, dan verzoeken wij u om u aan te melden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit is mogelijk tot donderdagavond voorafgaand aan de dienst. Vervolgens krijgt u bericht of wij u een plek kunnen bieden.

Mocht u de dienst niet live kunnen bezoeken dan nodigen wij u van harte uit om de diensten te volgen via de livestream.

Het Gebruiksplan Ooipoortkerk kan hier worden gelezen.

Kerkdiensten

zondag  26 juli
 10.00 uur  ds. J. Lof

Dit kan tot donderdagavond voorafgaand aan de dienst. U krijgt bericht of er plek is.

Of volg de dienst via de livestream.

Kerkdienstgemist.nl

Activiteiten

Kijk eens naar de vogels. Ze zaaien niet, ze maaien niet en ze bewaren geen voorraden in schuren. Jullie hemelse Vader geeft ze te eten. Jullie zijn toch veel belangrijker dan de vogels? (Mattheüs 6:26,)