Kerkdiensten

Iedere zondagochtend is er om 10.00 uur een eredienst. In verband met de maatregelen rond het coronavirus is het kerkgebouw slechts voor een beperkt aantal personen toegankelijk en is er geen crèche voor de kinderen. Wilt u een dienst bijwonen, dan verzoeken wij u om u aan te melden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit is mogelijk tot donderdagavond voorafgaand aan de dienst. Vervolgens krijgt u bericht of wij u een plek kunnen bieden.

Mocht u de dienst niet live kunnen bezoeken dan nodigen wij u van harte uit om de diensten te volgen via Kerkdienstgemist. Dit is alleen audio.

De kerkdienst is ook met beeld te volgen via het YouTube kanaal CGKv Ooipoortkerk - Doesburg. Op de pagina ziet u een actieve "Live"-uitzending. Wanneer u die aanklikt kunt u direct meekijken. Uiteraard komt deze "Live"-uitzending pas beschikbaar rond een kwartier voor de aanvangstijd van de dienst.

Het gebruiksplan met covidmaatregelen voor de Ooipoortkerk kan hier worden gelezen.

Preekrooster

4 juli   10.00 uur   ds. J.J. Lof