Welkom op de website van de samenwerkingsgemeente Ooipoortkerk.

Wij zijn een samenwerking van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Doesburg.

Wij komen zondags bij elkaar om, samen met gelovigen over de hele wereld, God ervoor te bedanken dat Hij onze dagelijkse gids wil zijn. Dat doen we door tot Hem te bidden en Hem toe te zingen. Tegelijk vragen wij of Hij met ons mee wil blijven gaan, omdat wij niet zonder Hem willen leven.

In de kerk is iedereen welkom. Ook zomaar een keertje binnenlopen en kijken hoe een kerkdienst eruitziet kan altijd.

Diensten

Iedere zondagochtend is er om 10.00 uur een eredienst. In verband met de maatregelen rond het coronavirus is het kerkgebouw slechts voor een beperkt aantal personen toegankelijk en is er geen crèche voor de kinderen. Wilt u een dienst bijwonen, dan verzoeken wij u om u aan te melden bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit is mogelijk tot donderdagavond voorafgaand aan de dienst. Vervolgens krijgt u bericht of wij u een plek kunnen bieden.

Mocht u de dienst niet live kunnen bezoeken dan nodigen wij u van harte uit om de diensten te volgen via de livestream.

Het Gebruiksplan Ooipoortkerk kan hier worden gelezen.

Ooipoortkerk

Ooipoortstraat 52